OM KENNETH W

Hurtige fakta

 • -
  Kenneth Westergaard Hørsted
 • -
  Jeg er 73'er
 • -
  Kørelærer siden 2012
 • -
  Igang med en uddannelse indenfor psykologi og det terapeutiske, NLP OG ENNEAGRAM Master...så jeg står endnu stærkere i forhold til at undervise og “læse” mine elevers behov for indlæring!
 • -
  Medlem af DKU og Randeres og omegns kørelærerforening

KENNETH WESTERGAARD

Kørelærer i Randers

Kørelæreren er ofte det der afgør, hvorvidt man synes om kørekortforløbet eller ej, om det er sjovt og lærerigt, eller kedeligt og ineffektivt. Derfor er det meget vigtigt at du vælger en kørelærer, som du måske allerede i telefonen kan fornemme god kemi med eller har hørt godt om fra tidligere elever. Ordets magt er det største i denne branche og har en af dine venner haft en god oplevelse ved at tage kørekort ved mig, så er chancerne store for at du vil gå herfra med samme opfattelse.
Vigtigst af alt! Lad ikke KUN prisen på grisen være afgørende for dit valg af køreskole!

Når det er sagt, så skal teori og kørsel ikke kun handle om at have det sjovt, det skal også være lærerigt. Og der er det vigtigt at jeg som din kørelærer formår at lave en god kombination af disse to ting, og at du dermed får en sjov og lærerig oplevelse når du tager dit kørekort.

Uanset om det er første gang du tager dit kørekort, eller om du generhverver det, så er kørelærerens fremtræden absolut vigtig.
Jeg skal som kørelærer kunne forklare ting/eksempler på mange forskellige måder og jeg skal være i stand til at hjælpe alle mine elever, også dem der ikke helt er med på den første forklaring, men som måske skal have en anden metafor for at se tingene i et kørekortmæssigt perspektiv.

Når kørerlæreren er i stand til at forklare ting/situationer på flere forskellige måder, så betyder det, at den pågældende kørelærer har styr på sit stof – samtidig med at kørelæreren har et bredt undervisningsspektrum der inkluderer ALLE eleverne.

Husk altid på at en kørelærer, uanset om det er i Randers eller resten af Danmark, har til opgave at lære dig om teori og kørsel i trafikken, så denne viden kan komme dig til gode hele livet.

Er du klar til at tage dit kørekort?