HVOR

Odinsgade 4

  • -
    Undervisningen foregår på Odinsgade 4, 8900 Randers NV
  • -
    Alle køretider ligger imellem kl.8:00 og 17:00 på de fleste hverdage og der køres ikke i weekenden
  • -
    Du er altid velkommen til at komme forbi og hilse på
INFO

Undervisning

Undervisning er HVER MANDAG hvor jeg har begge igangværende hold!. Det ene er fra kl.16:00-18:15 og det andet fra kl.18:30-20:45, du følger et fast hold enten den ene tid eller den anden tid hver gang!”

Vær opmærksom på det ved tilmelding!

Der vil altid være frisk frugt samt lidt sødt til at ”ta´den grimme smag” med, desuden vil der være drikkevarer i form af vand, kaffe, the og kakao.

Hos mig handler det om personlig og tilstedeværende undervisning og du har ALTID den samme lærer både til teori og i skolevognen! Det giver også mig som kørelærer de bedste vilkår for at fornemme hvor langt I er i udviklingen på vej mod at blive en god og fornuftig trafikant.

Her følges undervisningsplanen med sammenhæng imellem teori og praksis.
Mindre hold med tid og plads til intensiv undervisning og indlæring, her taler vi om tingene og der er altid plads til en kvik bemærkning.
Mindre hold = mere tid til indholdsrig undervisning = god team ånd!

Når man skal lære nyt skal man være tryg, hos mig tager vi øvelserne og indlæringen i elevens tempo, vi er alle forskellige, nogle har brug for mere, andre for mindre øvelse og ikke alle kommer igennem på den lovpligtige grundpakke på 16 kørelektioner, nogle elever har måske brug for et par timer ekstra alt efter behov!

Bare se dig om i din klasse! Er det alle som er lige gode til matematik?…Formentlig ikke!…Dem som ikke er så gode til det, er de alle sammen lige hurtige til at lære det?…Formentlig heller ikke!…Sådan vil det også være når man skal lære at køre bil, der er forskel fra elev til elev.

Vi går efter at bestå første gang og vi indlærer ny viden på en humoristisk måde, altså vi skal have det sjovt imens, både i teorilokalet og i bilen!

Vi er her for at lære og der skal være plads til at lave fejl, ingen fejl, ingen udvikling.

AKTIV undervisning giver bedre forståelse og oplæg til bredere gennemgang af emnerne.

Afbud til kørelektioner skal ske senest dagen før kl. 12:00, udeblivelse fra en lektion koster 500,- kr.

Er du klar til at tage dit kørekort?